Balatonrendes a Káli-medence Kapuja

BALATONRENDES Káli-medence Kapuja

Balatonrendes a Káli-medence Kapuja

Fotó:peterorban.hu

apartman.jpeg
Kálimedence
Slider

Amit érdemes tudni rólunk

 

 • Medencehasználat
 
Kerékpár kölcsönzés
 
Hinta
 
Csúszda kisgyermekeknek
 
Csocsó
 
Grillező
 
Bográcsozó
 
Lábtenisz vagy tollas pálya
 
Borkóstolás
 •  

Miért éppen Balatonrendes?

 • MINDEGYIK APARTMANUNK KÜLSŐ TÉRBŐL NYÍLIK, VENDÉGEINKNEK NEM KELL KÖZÖS FOLYOSÓN KÖZLEKEDNI, EZÁLTAL A VÍRUSHELYZET IDELYÉN IS BIZTONSÁGOS! A MEDENCE VIZE KLÓROS, FERTŐTLENÍTŐT TARTALMAZ! UDVARUNK TÁGAS, A SZÜKSÉGES TÁVOLSÁGOT LEHETŐSÉG VAN TARTANI.

  Az apartmanház két külön épületből áll, az egyik 4 apartmant foglal magába, a másik 3-at, melyből az egyik duplex rendszerű tehát önállóam is használható. A két ház közötti részben található egy közösen használható fedett és zárt általunk hobbiszobának nevezett terem. A terem csak infra hősugárzóval fűthető. Apartmanjaink közepes szintűek, tiszták és felszereltek.

 • Külső nyílászáróinkon szúnyogháló, redőny, vagy árnyékoló található a kellemes belső hőmérséklet érdekében. Klíma térítés ellenében igényelhető. Felső apartmanjainkban telepített, az alsókban mobil klíma használatára van lehetőség. Az apartmanházhoz nagy belső udvar tartozik, ahol aktívan is kikapcsolódhatnak vendégeink. Rendelkezére állnak kültéri székek, asztalok.
 • Az apartmanok kérésre a megadott paraméterektől eltérően is foglalhatóak, ez esetben kérjük keresse kapcsolatainkat. Főszezonon kívül kérje külön ajánlatunkat, hiszen ezekben az időkben kedvezményes, a megadottaknál akár kedvezőbb szállásfoglalás lehetséges. Elő és utószezonban vállaljuk osztályok, csoportok elszállásolását 15 főtől akár 1 éjszakára is. Júliustól a nyugodt családi nyaralás érdekében főleg családok, esetleg kis csoportok jelentkezését várjuk.

   

Szolgáltatásaink

 

 • Balatonrendes hangulatos kis település a badacsonyi borvidéken, közvetlenül a Balaton partján. Kellemes strand várja a napfény kedvelőit pár száz méterre Pálkövén, mely régebben Balatonrendeshez tartozott, jelenleg Kövágóörs része. Joggal nevezhetjük a Káli-medence kapujának is. A falu a mai kor nyüzsgő, zajos világában egy máig megmaradt kis nyugalom-sziget a Balaton északi partján, mely a Balatonpart egyik legkisebb települése. Csodálatos környezetben falu hegyéről gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. megéri egy kis kirándulást tenni.

 • A közelben található a Káli medence, a Salföldi természetvédelmi bemutató major (5 km.). Itt szakképzett túravezetők mutatják be mintagazdaságban Magyarország őshonos állatait, sőt lovagolni, kocsikázni és túrázni is lehetőség nyílik. Tapolca 15 km, ahol a különlegesen szép természeti ritkaság a tavasbarlang, illetve a gyönyörű, halaktól hemzsegő malom tó tekinthető meg. 40 km-en belül annyi érdekesség látványosság van itt, hogy egy év is kevés lenne mindet megismerni. A horgászatot kedvelők a Balaton kedvező adottságainak örülhetnek. A badacsonyi borvidék kiváló borai hangulatos borospincékben és számtalan borkóstolón megízlelhetőek.
 • A falunk közel talán több mint ezer éves, és már a római időkben is lakott volt. Római kori villák maradványait a község határában megtalálták. A „Redes” falunév fennmaradt első írásos említése 1328-ból való. 1783 óta a mai falumag úthálózata szinte teljesen változatlan. A községben felelevenednek a régi népszokások, így minden év június utolsó hét végéjén megrendezésre kerül a Péter Pál napi búcsú és falunapok, valamint októberben a rendkívül látványos szüreti felvonulás. Jelenleg is hagyomány és megtekinthető a disznóvágás minden újév elején. A falu építészeti emlékei a templom, a harangtorony, mely kétszintes, kőből épült, gazdag vakolat elemekkel díszített, továbbá világháborús emléktáblák is megtekinthetőek.

   

Miért válasszon bennünket pihenésre kikapcsolódásra?

A vendégszálló Balatonrendesen, a Balatontól 300, strandtól 900m-re (10 perc séta) található a Simon I. utcában. Nyugodt, csendes környék, kikapcsolódásra, pihenésre, kirándulni vágyóknak. 4 km-en belül 4 balatoni strandot is talál, így bizonyára mindenki megtalálja a magának szimpatikusat. Az apartmanházhoz nagy belső udvar tartozik, melyen a sportkedvelők kialakított betonos, hálós pályán lábteniszezhetnek, vagy akár tollasozhatnak, röplabdázhatnak. Az udvarra a kisebb gyerekeknek többüléses hinta, csúszda, homokozó került. Medencénket KÖRBEÉPÍTETTÜK, így hűvösebb időkben is használható akár áprilistól novemberig, mivel van napkollektorros fűtése. Ezen kívül höszivattyúval is felfűthető (kérésre, térítés ellenében).

 

Az aktív pihenést kedvelőknek lehetőséget kínálunk kerékpár bérlésére is. Rendelkezésre áll egy közösen is használható helyiség, ahol esősebb időben is akár 20-30 fő is asztaloknál helyet tud foglalni. Ebben a helyiségben játékok használatára is van lehetőség (csocsó, darts, póker,egyéb társasjátékok). A szálló gyermekes családoknak kifejezetten ajánlott. A fiatalabb korosztály a szomszéd Révfülöpön, Ábrahámhegyen megfelelő szórakozási lehetőséget talál, Keszthely, Tihany, Balatonfüred is könnyen elérhető. Internetkapcsolat WIFI-s rendszerrel igényelhető! A foglaltsági naptárunk tájékoztató jellegű, amennyiben a kívánt időpontban foglaltat jelez kérjük, érdeklődjőn elérhetőségeinken!

Várjuk szeretettel apartmanjainkban Balatonrendesen!

Visszatérő vendégek 100%

Már több mint 700 vendég szezononként

Csoportos szállási lehetőség

Aktív pihemési lehetőség

 

Beatrix Apartmanházról röviden

MINDEGYIK APARTMANUNK KÜLSŐ TÉRBŐL NYÍLIK, VENDÉGEINKNEK NEM KELL KÖZÖS ZÁRT FOLYOSÓN KÖZLEKEDNI, EZÁLTAL A VÍRUSHELYZET IDEJÉN IS BIZTONSÁGOS!
A vendégszálló Balatonrendes központjában, a Balatontól 300, a legközelebbi strandtól 900m-re (10 perc séta) található a Simon I. utcában. Nyugodt, csendes környék, kikapcsolódásra, pihenésre, kirándulni vágyóknak.
MEDENCÉNKET NYITHATÓAN KÖRBEÉPÍTETTÜK, ÍGY MÁJUSTÓL NOVEMBERIG ÉLVEZHETIK A 25-30 FOKOS HŰSÍTŐ VIZET!
4 km-en belül 4 balatoni strand várja! Várjuk szeretettel vendégeinket!

Horváth László

Hírlevél feliratkozás

E-mail címe megadásával aktuális ajánlatainkat küldjük ki Önnek!

Kapcsolat

  info (@) apartman-balatonon.hu
  +36
  +36

Maradjunk kapcsolatban