Fresh news:
  •     Osztályok, csoportok jelentkezését várjuk 15-38 főig kedvezményekkel áprilistól június végéig! ... Read more
  • Kerékpárosoknak akár egy éjszakára is kínálumk szállást. Szabad hely esetén, last minute kedvezmény 20%,                ... Read more
     
Apartmanjaink képei
VTEMImage 5
Földszinti 4 személyes apartman két szobával, a szobákban dupla ággyal, fürdővel, tusolókabinnal. Konyha teljes fel- szereltségű, családoknak is ajánlott. Az apart- man minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) is megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében tudunk biztosítani. Az apartman minimum ára 13.500 Ft/éj, 5 fő foglalása esetén lehetőség van 1 fő részére a nappaliban pótágy elhelyezésére. Nagyobb társaság esetén a Kéknyelű apartmannal összenyitható.
VTEMImage 6
4+2 férőhelyes apartman a földszinten, 2 szobával dupla ággyal, nappaliban kihúz- ható ággyal és étkezővel. A fürdő tusolókabinnal ellátott, konyha teljesen felszerelt. Az apartman 2 szoba nappalis, minikony- hával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen hasz- nálhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében adunk. Az apartmanban 6 fő fér el, így a nappaliban kihajtható dupla ágyon van lehetőség aludni az 5. és 6. személynek. Az apartman minimum ára 13.500 Ft/éj, Nagyobb társaság esetén a Chardonnay apartmannal összenyitható.
VTEMImage 5
2 szobás 4 férőhelyes apartman az emele- ten, szobákban dupla ággyal, kicsi de felszerelt konyha-étkezővel. A fürdő igényes tusolókabinnal szerelt. Az apartman klímás, minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében tudunk biztosítani. Az emeleten van a szállás, azonban mégsem túl meleg, keleti tájolású. Az apartman minimum ára 11.500 Ft/éj, Nagyobb társaság esetén az Rizling (3-as) apartmannal összenyitható.
VTEMImage 4
2 x 2 fős apartman, 2 szobával, dupla ágyak- kal, az emeleten. A konyha és étkező nem túl nagy, de 4 fő kényelmesen elfér benne. A fürdő tusolókabinnal szerelt. Az apartman Klímával, minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunk- ban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágynemű- huzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében tudunk biz- tosítani. Az apartman minimum ára 11.500 Ft/éj, Nagyobb társaság esetén a Ottonel (4-es) nevű apartmannal összenyitható.
VTEMImage 5
4+2 személyes apartman a földszinten, 2 szobával dupla ággyal, tágas nappalival 2 személyes ággyal, felszerelt konyharész- szel. A fürdő tusolókabinnal felszerelve. Az apartman minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében tudunk biztosítani. Az apartman minimum ára 13.500 Ft/éj.
VTEMImage 6
4 Fő férőhelyes apartman 2 szobával, szo- bákban dupla ágyakkal, konyha étkezővel, teljesen felszerelve, mélytálcás zuhanykabinnal a fürdőben. Az apartman klímával, minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében tudunk biztosítani. Az apartman minimum ára 11.500 Ft/éj. .
VTEMImage 7
2 x 2 fős apartman, 1 szobával, dupla ágyak- kal, 1 szoba konyhával, az emeleten. A konyha és étkező nem túl nagy, de 4 fő kényelmesen elfér benne. A fürdő tusolókabinnal szerelt. Pótágyazható. Az apartman klímával, minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében adunk. Az apartman minimum ára 11.500 Ft. Nagyobb társaság esetén az Otelló (8-as) nevű apartmannal összenyitható.
VTEMImage 8
Földszinti 4 személyes apartman két szobával, a szobákban dupla ággyal, fürdőben tusolókabinnal. Konyha nagy, teljes fel- szereltségű normál gáztűzhellyel, családoknak is ajánlott. Az apartman minikonyhával, hűtővel felszerelt. Minden apartmanunkban TV (sat) megtalálható, kérésre tudunk dvd-lejátszót is biztosítani. Vendégeink térítésmentesen használhatják az udvari medencét és a 2 grillezőt, bográcsozót, kültéri játékokat és tereket. Ágyneműhuzatot 3 éjszaka foglalása esetén már térítésmentesen biztosítunk, 1-2 éjszaka esetén 600 Ft/ garnitúra térítés ellenében adunk. Az apartman minimum ára 13.500 Ft/éj. Esetleg pótágy elhelyezésére van lehetőség. Ebből az apartmanból belső lépcső vezet fel a felette lévő Rózsakő nevű apartmanba, amely együtt, és lezárva egymástól is használható. .
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
call lacibea7072